Partnerruil vakantie met gevolgen

Tijdens onze vakantie, veranderde mijn vrouw Jenny 35 in een geile overspelige slet. In ons huwelijk had ik Bram 41 haar nog nooit zo geil meegemaakt. Al heel snel heb ik haar zien veranderen nadat wij kennis hadden gemaakt met een ander Nederlands echtpaar in ons hotel. Wij hadden op aanraden van een kennis een vakantie geboekt in een hotel in Spanje . Zeker het afgelopen jaar hadden wij hooguit nog maar één maal per maand seks. Jenny is nog altijd een aantrekkelijke vrouw, stevige borsten en strakke billen. We arriveerden in een uitstekend uitziend hotel op een zonnige dag dus we hadden er veel zin in om in deze vakantie elkaar weer eens opnieuw te leren kennen. De volgende morgen werd ik voor mijn doen vrij laat wakker. Jenny was er al uit, gedoucht en op het balkon zacht een liedje zingend bij het lezen van een tijdschrift. “Ben je zo vrolijk? ” Vroeg ik” Ja heerlijk, ik voel mij goed.” lachte zij en had zich ook heel zomers gekleed, een dunne witte blouse zonder bh en een kort rokje. Ga je ook douchen?” vroeg ze dan gaan wij eerst heerlijk ontbijten beneden in de eetzaal.” wij zaten even later aan het ontbijt en bespraken wat wij deze dag zouden gaan doen.

Terwijl Jenny nog wat verse broodjes haalde zag ik haar staan praten en lachen met een man. toen zij terug kwam vroeg ik :”Wie was dat eigenlijk? “Peter een Nederlander, we maakten zomaar een praatje en hij vond mij er leuk en zomers uitzien. “Nou toch leuk zo’n complimentje? “Lachte mijn Jenny. “Natuurlijk .”zei ik en we aten verder onze broodjes. Op het strand aangekomen vonden wij een mooi plekje. Veel vrouwen lagen topless. Ook Jenny ging topless zonnen. Haar borsten zijn nog vrij stevig, een C-cub met mooie donkere tepelhoven. Haar tepels stonden parmantig naar voren. Halverwege de middag liep Jenny de zee in en ik zag ook Peter die man van het ontbijt weer verschijnen. Ze stonden weer samen te praten. Hij was waarschijnlijk van onze leeftijd, een grote bruin getinte vent met een knap gezicht, zwart haar en lachende ogen. Zij lachten geregeld met elkaar en ik zag hen samen een stukje zwemmen . Even later stonden ze weer met elkaar te praten en te lachen met hun handen onder water. Jenny kwam weer terug en ging naast mij liggen ze zei: “Peter is best een leuke vent en je kan wel met hem lachen.” Ze had een hoogrode kleur en haar tepels stonden rechtop. “Ik ga even zwemmen voor wij zo terug gaan naar het hotel. “Zei ik. Eenmaal in de zee kwam er een vrouw op mij af, die tegen mij begon te praten. “Best wel lekker water hè,” “Ja heerlijk. “antwoordde ik. “Ik ben Els, zei zij ,””De vrouw van Peter.”

Ik keek haar aan en zei:” ik heet Bram de man van Jenny ” Ze lachte en zei: “Peter heeft al kennis gemaakt met jouw vrouw vanmorgen in het hotel bij het ontbijt en nu net weer hier in de zee.” “Ja ik heb hen ook met elkaar zien praten en lachen.” “Mijn man vind je vrouw geloof ik wel leuk.” zei Els, “Hij heeft het steeds over haar. Wij hebben een vrij huwelijk en ik ben niet gauw jaloers volgens mij hebben die twee al aardig met elkaar staan flirten.” Ook wij zwommen wat verder de zee in kletsten wat over koetjes en kalfjes. Ze had een lief gezicht. Ik zag wel dat zij een stuk voller was dan Jenny , ik had haar blote tieten gezien die ook veel groter waren dan die van mijn vrouw. Wij zwommen terug en gingen weer naar onze eigen ligstoelen terwijl Els nog zei: “wij zien jullie vast nog wel meer deze dagen.” Terug in de hotelkamer lag Jenny naakt op het bed. “Even een tukje doen.” zei ze,” voor we gaan eten.” “Oké schat dat doen we. “zei ik en ging naast haar liggen. Ik zag weer haar grote recht opstaande tepels. Ik was best wel geil aan het worden en begon haar tepels te strelen, mmm lekker zei Jenny, bef mij even , dit had zij al maanden thuis niet meer aan mij gevraagd ,ik gleed af tussen haar benen en begon over haar lipjes te likken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *