Haar kerst toetje

Wij waren met de kerstdagen in een hotel, wij wilden deze dagen eens anders door brengen en genoten volop. Ik had alleen een tegenvaller, ik verzwikte mijn enkel en had daar flink hinder van. Ik vond het heel jammer voor Annie, omdat ’s avonds in de lounge een bandje was wat muziek maakte waarop lekker gedanst kon worden. Dansen mogen wij graag en Annie helemaal en nu zat ik daar met mijn voet op de bank en kon niet dansen, dan maar genieten van de muziek en de drankjes, je moet toch wat.

Op de tweede avond kwam een man naar ons toe en vroeg of hij bij ons mocht zitten. Het was aardig druk en bij ons wat nog wel plaats en wij nodigden hem uit om plaats te nemen. We raakten gezellig aan de praat en op een gegeven ogenblik vroeg hij of wij niet van dansen hielden en ik vertelde dat mijn verzwikte enkel het niet toeliet. Hij stelde voor dat hij dan mijn plaats in zou nemen en met Annie zou dansen mits Annie het wilde. Heel graag, zei ze. Ik zei: ga lekker jullie gang, doe waar je zin in hebt, en weg waren ze en ik zag dat hij goed kon dansen. Annie fleurde helemaal op.

Na een paar dansjes kwamen ze zitten en ik had drankjes besteld en zo genoten wij met ons drieën. Annie vroeg om de sleutel van de kamer. Ik ga even wat anders aantrekken, zei ze, want die lange rok is toch wel lastig bij het dansen. Jullie zaten toch ook boven? vroeg Henk, zo had hij zich voorgesteld en ik bevestigde dat. Ja, ik met mijn vrienden ook, dan hebben wij Annie gezien in dat korte jurkje, klopt hé? Ja, dat had zij aan en ik heb jullie wel zien kijken wanneer ze naar het buffet ging. Je wilt niet weten waar wij het over hadden, zei hij. Vertel maar, ik had wel een idee. We zouden alle vier haar wel willen neuken, wat een stel mooie benen heeft zij en mooie borsten en dan zo’n lekker koppie. Wij keken graag naar haar. Ik denk dat ze dat jurkje nu gaat aantrekken, zei ik en daarbij laat zij haar bh uit dus je kunt straks nog beter genieten van haar borsten. Je kunt dan aardig in haar jurkje kijken bij het dansen. Annie kwam aanlopen en ik had gelijk. Toen ze mij de sleutel weer gaf en zich bukte over het tafeltje heen, kon Henk haar borsten vrij zien hangen.

De band begon weer te spelen en gelijk stond Henk op en vroeg Annie of zij nog zin had in een dansje. Ik heb overal zin in, zei ze en keek hem uitdagend aan en weg waren ze. Ik zag dat hij haar nu ook wat meer tegen zich aantrok en omdat de kerstverlichting toch niet zo fel was, kon dat ook mooi. Toen ze achter de kerstboom verdwenen, zag ik dat hij haar kuste en Annie werkte wel mee. Ik kon het in de ruiten zien en ik wist waar dit op uit zou draaien. Er zou geneukt worden en van mij mocht het.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *