Nieuwjaars morgen

Het is nieuwjaarsdag… Ik (Robert) word wakker met een lichte kater van de drank. Als ik mijn ogen open doe zie ik Shannon de vriendin van mijn zoon Ivo naakt naast mij liggen. Ze houd mijn lul vast en hij begint nu meteen te groeien. Ik heb zoveel gedronken dat ik niet meer weet wat er gebeurd is, volgens mij niet, maar hoe komt Shannon dan in mijn bed terecht. Ach wat maakt het ook uit, dit is toch een fijn begin van een nieuw jaar. Als ze dan toch zo uit dagend naast mij ligt, zal ik er dan ook maar misbruik van maken.

Ik maak haar hand los van mijn lul en draai haar op haar rug en spreid haar benen. Ik kruip er tussen en ik laat mijn hoofd zakken en begin met mijn tong haar gleufje en clitje te likken. Schijnbaar is haar clitje erg gevoelig wand ik raak het nog maar net aan en Shannon begint al te hijgen en drukt haar kutje in mijn gezicht en in no time is ze klets nat. Het duurt dan ook niet lang als ze heftig klaar komt maar haar ogen blijven dicht. Als ik mijn tong van haar kutje afhaal wil Shannon zich omdraaien, maar dat lukt niet om dat ik nog tussen haar benen zit. Dus ga ik naast haar zitten en ze draait zich op haar buik en steekt haar kontje in de lucht.

Ik zie dit als een uitnodiging. Ik kruip weer tussen haar benen en schuif mijn lul in haar kutje en begin haar te neuken. Dan zegt Shannon opeens… ‘Hé zo worden kindjes gemaakt neem het andere gaatje”. Ik haal mijn lul uit haar kutje en zet hem tegen haar kontje aan en begin voorzichtig te drukken, maar schijnbaar heeft ze er al vaker iets in gehad want mijn lul schuift zonder moeite naar binnen.

Ook haar kontje is erg gevoelig want ook nu begint ze weer te hijgen en kreunen. Tegen de tijd dat ik dreig klaar te komen zegt Shannon… ‘Nee nog niet klaarkomen… stop”. Ik laat mijn lul wel in haar kontje zitten. “ga op je rug liggen zegt ze, dan berijd ik jou”. Dus ik ga op mijn rug liggen en ze komt boven op mij zitten en zakt met haar kontje over mijn lul en begint mij te neuken. Na enkele minuten spuit ik mijn zaad in haar darmen en komt Shannon ook heftig klaar.

Ze stopt met mij te neuken en blijft bovenop mij zitten, zelfs als mijn lul uit haar kontje glijd en ik voel hoe ze mijn sperma naar buiten probeert te drukken. Als ze stopt met drukken kruipt ze tussen mijn benen en begint al het sperma op te likken tot dat er niks meer over is. Dan stopt ze mijn lul in haar mond en begint mij te pijpen.

Het duurt niet lang voor dat mijn lul weer begint te groeien, waar ik zelf van te kijken sta, want dit is mij nog nooit gelukt in zo’n korte tijd weer een stijve te krijgen. Als mijn lul weer stijf genoeg is zegt Shannon “zullen we dan nu maar proberen een baby te maken” en ze gaat weer boven op mij zitten schuift mijn lul in haar kutje en begint mij te neuken als of het haar laatste x is.

Haar conditie moet wel goed zijn want ze blijft mij zeker tien minuten zo neuken en dan komen we weer samen klaar. Ook nu weer blijft ze op mij zitten tot mijn lul uit haar kutje glijd en weer likt ze alle sperma op. Als ze klaar is gaat ze op haar rug liggen en zegt, “zo nu is het jou beurt om mijn kutje zuiver te likken”. Ik heb nog nooit mijn eigen sperma geproefd, maar zonder iets te zeggen doe ik wat ze zegt en ook nu weer lik ik haar tot een orgasme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *